Akadálymentes verzió DE EN HU
KiállításokProgramokRendezvényhelyszínGyermekek kastélya
 

Mama, nézd!

Különleges programunk kisbabás szülőknek

Mama, nézd!

Újdonsült szülőként hamar megtapasztalhatjuk, hogy amíg a járni alig tudó gyermekeket programok sokasága várja, addig a kismamák, kispapák kevés olyan alkalmat találhatnak, ahol kifejezetten ők lennének a főszereplők.
A Mama, nézd! programunk ezt a hiányt szeretné pótolnia a Szépművészeti Múzeumban és a Vasarely Múzeumban tartott program sorozatok keretén belül. Kellemes hangulatú tárlatvezetésekre hívjuk azokat a szülőket, nagyszülőket akik egyévesnél kisebb gyermekükkel is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta élményeket. A szülőkhöz, elsődlegesen az édesanyákhoz szólunk egy olyan légkör megteremtésével, ahol nem feszélyez senkit az esetleges baba sírás. A kastély épület szárnyait és a parkot bemutató séták során megmutatjuk, hogy a művészet minden formája milyen sok, és rejtett szálon kötődhet a mai ember mindennapjaihoz.
A havi rendszerességgel, előre meghirdetett tárlatvezetések során, mindig más téma alapján ismerkedünk a kastély külső és belső tereivel, az itt élt történelmi szereplők mindennapjaival, családi életével.

Mária Terézia, mint édesanya címmel rendezzük meg a következő programot

Kérjük a kedves szülőket, hogy hordozóval, vagy hordozókendővel készüljenek, mert a programon babakocsival nem lehet részt venni, babahordozót ingyenes kölcsönzéssel a program idejére tudunk biztosítani.

Várunk mindenkit szeretettel!

Részvételi díj:
900 Ft/fő
Program időtartama:
45 - 60 perc (a babák türelmét figyelembe véve)

Következő időpontok:


 


European Royal Residences
Gödöllő város
MNV
Sisi út
Emberi Erőforrás Minisztérium
Magyar Nemzeti Galéria
MT Zrt
SZIL-HÁZ
Új Széchenyi terv
Magyar Nemzeti Múzeum
Turisztikai Egyesület
Gödöllői Régió Turisztikai Honlapja
MÁV Nosztalgia Kft.
Zeneakadémia